ECFOTO

BRYLLUPSFOTOGRAF I OSLO

Bryllup i skogen, alt du behøver å vite
bryllupsfotograf + ecfoto +walo cortes + oslo + bryllup-i-skogen

Et eventyr som smelter sammen med en miljøvennlig, romantisk og «boho chic» ånd for å gi et magisk og bekymringsløst “ja, det gjør jeg” … i skogen! Oppdag mer om disse bryllupene preget av deres enkelhet og naturlighet!

De originale ideene til bryllup i skogen inkluderer praktisk talt alle gjenstandene på en vielse, fra bryllupsinvitasjoner laget av resirkulert materiale og håndskrevet kalligrafi til brudeparets og deres gjesters klesstil, og går gjennom de dekorative ideene, typen av blomster … Liker du disse rustikke og landlige “ja, jeg gjør” feiret i omgivelser med stor skjønnhet? Fortsett i så fall å lese disse tipsene som gjør at du kan nyte drømmebryllupet ditt.

Innhold

• Nødvendige tillatelser
• Mulige steder
• Bryllupsstil
• Dekorasjon, det viktigste
• Antrekk
• Seremonien
• Feiringen
• Overføring

Nødvendige tillatelser

Hvis du vil si “ja, det gjør jeg” midt i skogen, er det første du må gjøre å velge den perfekte enklaven. Fremhev i denne forbindelse at de har flere alternativer. Hvis du velger en skog i nærheten av boligen din – og selv om det generelt ikke kreves spesifikke tillatelser – er det ideelle å sjekke den på rådhuset i den aktuelle kommunen for å se om det er nødvendig å betale et gebyr eller bare for å rydde opp tvil. En annen mulighet er at de velger en av gårdene som feirer bryllup i skogen, og som de vil finne i vår bankettseksjon, fordi de på denne måten ikke trenger å bekymre seg for noe annet enn å nyte dagen. Det er de som skal ta seg av dekorasjonen, blomstene og at alt er til din smak.

Mulige steder

Heldigvis vil du ikke ha noe problem med å finne den perfekte skogen for deg, og hvis du ikke har tid til å søke, kan du alltid overlate arbeidet til bryllupsplanlegger, som raskt vil ta seg av situasjonen og veilede deg etter behov slik at alt kommer ut som de vil.

Har du ikke en skog i tankene? De kan dra nytte av noen steder i nærheten av hovedstaden. Det er vakre skoger nær Oslo. Andre alternativer er i kommuner som Bærum eller Asker. I Sandvika har du også noen muligheter, som de som tilbys av Kvaløya, Kjørbo gård og Semsvannet. Du finner andre interessante steder i Vestmarka. Geografien nær hovedstaden er veldig rik på skog, så det er vare å begynne å drømme!

Bryllupsstil

Det naturlige skoglandskapet med en overflod av tre, løvverk, gress og blader gir seg til hovedsakelig miljøvennlige, landlige, romantiske og boho-chic-inspirerte bryllup. Du kan imidlertid også gi den moderne dagen et moderne og hipster-preg ved å blande den industrielle stilen med en folketrend som er veldig typisk for tømmerhuggere, og som er preget av skjegg, hatter, skjorter … Og hvis du foretrekker temakoblinger, vil skogene gi deg tusen morsomme ideer til magiske bryllup i fantasiverden, med alver, feer og troll.

Dekorasjon, det essensielle

I tillegg til dekorasjonsideene til spesifikke bryllup på stedet, mangler et bryllup i skogen ikke stykker så varierte som benker eller trestoler eller malt i hvitt; naturlige blomster; trestammer som markerer veien til alteret eller som et støtteelement i det; metallgjenstander som gamle bur, kurver av naturlige fibre fylt med blomster og planter, eteriske stoffer, vintage møbler eller stykker gamle bøker, drømmefanger, lykter, tepper osv…

Antrekk

Avhengig av stilen de har for bryllupet, må de blande en eller annen stil, det ideelle er å satse på en enkel og behagelig brudekjole, laget med lette og lette stoffer. Og hva med å fullføre den med en vill brudebukett? Brudgommen på sin side kan bestemme seg for et mer uformelt design, uavhengig av slips hvis han ønsker det. Disse prinsippene gjelder også for dine nærmeste. Tips: de flytende kjolene med blomstertrykk vil være en suksess.

Seremonien

Husk at seremonien i skogen kan feires av en profesjonell ansatt eller en elsket, og at det vil kreve musikk til sivile bryllup. For å forme alteret kan du bruke enkle trekonstruksjoner eller buer, som kan være naturlige eller kledd med blomster, grener, blader, tekstiler. Ledsaget av et trebord eller noen enkle tømmerstokker. Og som seter kan du bruke både individuelle stoler og tradisjonelle benker. La dem være naturlige eller pynt dem med puter med lyst mønster.

Feiringen

I et bryllup av denne typen kan du ikke gå glipp av lokale og sesongbaserte matvarer, for eksempel frukt og grønnsaker som du kan lage deilige salatbuffeer med. Det vil også være økologiske produkter, for eksempel viner. Bankettbordene vil helst være uten duker, setene kan være både stoler og benker og i midtpunktene vil det være blomster, grener, kongler, osv.

I et naturlig miljø som i en skog vil vi få noen fantastiske bilder. Bilder som varer evig i bryllupsalbumet ditt. Ved siden av trærne, med vegetasjonens vegetasjon som den perfekte bryllupsinnstillingen, på små steinbroer, ved siden av en bekk.

Transport

Avhengig av hvor skogen ligger og for å fortsette med den ånden av miljøbevaring, gjør den offentlig transport tilgjengelig for gjestene, og avhengig av terrengets kvalitet, overrasker alle tilstedeværende ved å komme til seremonien på en sykkel. I tillegg til vintage bryllupsinvitasjoner kan du også inkludere et detaljert kart over hvordan du kommer dit og dataene for GPS-en, som gjør at du kan sikre at familie og venner lett finner frem. For total estetisk harmoni, bruk til kart og bryllupsplakater laget med bærekraftige materialer, for eksempel resirkulert papir.

For å gå perfekt med feiringen, vil det være super hvis du velger naturlige bryllupsdetaljer, for eksempel krukker med økologisk honning, kaktus eller frø til å plante. Flere ideer? Velg dekorative blomster og brudebukettblomster som ser ut som om de var nyplukket fra marken. Vi hjelper deg med flere ideer og selvfølgelig med å fange dine uforglemmelig miner … ta kontakt.

Flere
RELATERT