Bryllupsfotograf Oslo【Norge】

Bryllupsfotograf-asker 1

Bryllupsfotograf Asker. Fanger uforglemmelige øyeblikk

  • Bryllupsfotografering som forteller din unike kjærlighetshistorie.
  • 700 høykvalitets digitale bilder, klare for utskrift og oppheng, som du kan dele med generasjoner som kommer. Levering innenfor 1 uke. 8 timers 25.000 kr.
bryllupsfotograf+asker

Hva Våre Lykkelige Par Sier

“Profesjonell og engasjert fotograf som foreviget dagen vår. Veldig fornøyd med resultatet.”
Bryllupsfotograf-asker 2
Ragnhild Haga & Øyvind Gløersen
⭐⭐⭐⭐⭐
“Eduardo er en kjempetrivelig og profesjonell fotograf, som klarte å fange utallige minner i vårt bryllup. Gjestene var imponerte over hvor mye han ga av seg selv på selve dagen. Vi fikk en stor mengde med bilder i etterkant og den digitale løsningen for å se gjennom bilder fungerte veldig fint. Anbefales.”
bryllupsfotograf-oslo
Maja lie Opdahl & Eirik Myhrer
⭐⭐⭐⭐⭐
“Vi er veldig fornøyd med Eduardo som bryllupsfotograf. Eduardo har en varm personlighet og er veldig kreativ og engasjert. Han gjør det som skal til for å få til de gode bildene. Vi er veldig fornøyd med resultatet. Profesjonell oppfølging og overlevering av bilder. Vi kan virkelig anbefale Eduardo som bryllupsfotograf!" Asker kirke.
Bryllupsfotograf-asker 3
Merte Gram & Martin Dahl
⭐⭐⭐⭐⭐

Sikre Ditt Drømmebryllup Nå! Eksklusiv 8-Timers Pakke Tilgjengelig Kun for en Begrenset tid

Vi deler aldri informasjonen din med noen

Bryllupsdagen din i beste lys med Vår Unike 8-Timers Bryllupsfotografering!

Eksklusiv 8 timers tilbud

Bryllupet ditt fortjener det beste, og det er akkurat det vi leverer med vår eksklusive bryllupsfotograferingspakke. Vi er dedikert til å fange hvert øyeblikk av din store dag, og vi gir deg en opplevelse som vil vare livet ut.

Heldagsfotografering

La oss følge dere gjennom hele 8 timer den magiske dagen. Vi tar oss god tid til å fange hvert øyeblikk og alle detaljer som gjør bryllupet deres unikt.

Eksklusivt Planleggingsmøte

Før bryllupet har vi et personlig planleggingsmøte med dere for å sikre at vi forstår deres visjoner og ønsker. Vi er her for å gjøre deres drømmebryllup til virkelighet.

Bilder som Tar Pusten fra Deg

Vi leverer bildene i en størrelse som er stor nok til å dekorere veggene deres, slik at dere kan nyte de magiske øyeblikkene hver dag. Vi tar oss også tid til å fange de vakre portrettene av brud og brudgom, forlovere, og selvfølgelig, hele familien.

Å Fange Øyeblikket

Fra den vakre vielsen til de spesielle øyeblikkene utendørs på unike steder, fanger vi kjærlighetens gnist og glede i hvert bilde.

Interaktivt Album på Nett

Del gleden med venner og familie ved å vise frem deres spesielle dag i et interaktivt album på vår hjemmeside. Det er enkelt å laste ned bildene og holde minnene for alltid.

Pris og Ingen Overraskelser

Vårt tilbud er priset til kun 25 000 kr inkludert mva, og den inneholder ca. 700 fantastiske bilder i veggvennlig størrelse. Vi garanterer ingen skjulte kostnader – bildene er inkludert i prisen og levering innenfor 1 uke.

Tilpass Din Drømmedag

Fotografering hele 8 timers, slik at dere kan nyte hvert sekund av bryllupsdagen. La oss hjelpe dere med å forevige øyeblikkene som vil vare livet ut.

F.A.Q

Jeg holder til i Sandvika, Oslo, men jeg er stadig på farten, og fotograferer bryllup over hele Sørlandet.

Jeg vil jobbe tett sammen med bruden og brudgommen for å sikre at jeg har en god forståelse av deres ønsker og forventninger. Jeg vil også ha en plan for dagen, inkludert en bildeliste, for å sikre at jeg fanger alle viktige øyeblikk.

Jeg vil ha regelmessige kommunikasjonspunkter med bruden og brudgommen før og under bryllupsdagen for å sikre at alle detaljer er på plass.

Det er faktisk rimeligere enn du kanskje tror. Jeg har fotografert arrangementer både nasjonalt og internasjonalt, og reisekostnadene kan være overkommelige. Hvis bryllupet ditt er mer enn 2 timer unna Oslo, kan du bare be om et prisforslag når du sender din henvendelse.

Det er enkelt! Fyll ut skjemaet ovenfor og sjekk om datoen for bryllupet ditt fortsatt er tilgjengelig. Hvis den er det, sender jeg deg en depositumfaktura (10%) og en kontrakt å signere. Det er alt! Veldig enkelt. Å ja, jeg er mer enn villig til å møtes for en kaffe og en prat når som helst!

Selvfølgelig! Jeg elsker å møte alle mine klienter før bryllupet. Hvis det ikke er mulig på grunn av avstand, er Skype alltid et flott alternativ.

Du kan forvente å motta fotopakken din, som inneholder bildene, til din e-postadresse vanligvis innenfor 1 uke etter bryllupet. 

Du vil motta de bildene jeg nøye har valgt, redigert og ferdigstilt 700 bilder. Bildene vil være i egnet størrelse for utskrift, slik at du kan skrive dem ut så mange ganger du ønsker. De vil også være tilpasset for sosiale medier og e-post, slik at du kan dele bildene så snart du får dem. Hvis du har bestilt et album, vil jeg samarbeide med deg for å sikre at det er akkurat slik du ønsker det. Det kan være klart bare uker etter at du har mottatt bildene dine.

Selvfølgelig! Jeg elsker alle bryllup, uansett størrelse og form!

Jeg føler akkurat det samme. Jeg kommer ikke til å få deg til å smile for hvert bilde. Faktisk vil du nesten ikke merke at jeg er der for det meste av dagen. Når det kommer til portretter av paret, kan jeg gi nok veiledning til at du føler deg komfortabel, men ikke så mye at du ser unaturlig ut.

Jeg elsker naturlig lys! Naturlig lys bidrar til å bevare den ekte stemningen og følelsen på bryllupet. Jeg elsker å bruke lyset jeg har for å få det beste ut av situasjonen. Selvfølgelig bruker jeg blits når det blir for mørkt om kvelden.

Det er lurt å betale depositumet så snart du tar den endelige beslutningen. Depositumet sikrer datoen for bookingen din. Depositumet utgjør 10% av den totale prisen og er ikke refunderbart.

Det utestående beløpet må betales 1 dag etter bryllupsdagen. 

Ja, selvfølgelig! Du kan kjøpe et album når som helst, inkludert foreldrealbum. Mange av mine brudepar bestiller albumet til jul eller på sin første bryllupsdag.

Gjør dagen uforglemmelig. Bestill din fotografering

error: Content is protected !!