Bryllupsfotograf Oslo【Norge】

EDUARDO CORTÉS

BRYLLUPSFOTOGRAF sandvika

Sandvika i Bærum er et vakkert sted å gifte seg. Byen har mange naturskjønne omgivelser som gir flotte muligheter for å ta vakre bryllupsbilder. Som Sandvika bryllupsfotograf tilbyr jeg tjenester for bryllupsfotografering og bryllupsvideo i området. Kontakt meg for å fange de magiske øyeblikkene fra din store dag på en vakker måte. Fra den vakre naturen til de moderne bygningene, Sandvika gir mange varierte og imponerende bakgrunner for bryllupsbildene dine. Enten du ønsker å ta bilder ved vannet eller i parken, Sandvika har det perfekte stedet for å gjøre bryllupsbildene dine unike og minneverdige.

"EDUARDo fikk oss til å føle oss komfortable og guidet oss fint igjennom fotoseansen"

"Profesjonell og engasjert fotograf som foreviget dagen vår. Veldig fornøyd med resultatet."
Ranghild Haga
⭐⭐⭐⭐⭐
"Eduardo er en fantastisk fotograf og vi er veldig glade for å ha valgt nettopp han. Høy grad av profesjonalitet fra første dag vi tok kontakt. Han har en sprudlende og varm personlighet som gjør at alle føler seg avslappet når han tar bilder. Han snakker både norsk, engelsk og spansk som var et enormt pluss. Tusen takk!!"
Sara Endreson
⭐⭐⭐⭐⭐
"Dyktig fotograf, veldig hyggelig, han var med oss hele bryllupsdagen, han var høyt og lavt og gav alt hele dagen! Masse flotte bilder og hyggelige minner. Anbefales på det sterkeste!"
Siril Heier
⭐⭐⭐⭐⭐
error: Content is protected !!