Bryllupsfotograf Oslo【Norge】

BRYLLUP PÅ GEITEBERG KULTURBRUK: PERFEKTE KULISSEN FOR DIN STORE DAG.
bryllup på geiteberg kultulbruk
Drømmer du om et bryllup med utsikt? På Geiteberg Kulturbruk blander rustikk sjarm seg med storslått natur, og skaper det perfekte bakteppet for din spesielle dag. Oppdag hvordan ditt eventyr kan bli til virkelighet.

Å feire bryllup på Geiteberg Kulturbruk fremstår som et eksepsjonelt valg for den store dagen. Med sin privilegerte beliggenhet, gir stedet dere en storslått panoramautsikt over Oslofjorden samt de maleriske fjellene i nærheten, og skaper en idyllisk og minneverdig atmosfære ikke bare for bryllup, men også for konferanser, møter og andre festlige begivenheter.

geiteberg+bryllup+seremoni+bryllupsfotograf+walo+cortes
Dette vakre rommet kan brukes til både seremonier og fester. Jeg ble slått av den vakre utsikten med et enormt vindu og dekorasjonen av stedet.

Jeg hadde gleden av å fotografere en bryllupsfeiring på dette vakre stedet. Dessverre var værgudene ikke på vår side den dagen, og regnet førte til at tiden tilgjengelig for fotografering var knappere enn vanlig. Jeg måtte tålmodig vente på det rette øyeblikket for å foreslå for bruden at vi burde gripe sjansen når regnet ga seg. Med slikt vær må man alltid ta hensyn til brudens sminke og frisyre.

geiteberg+bryllup+bryllupsfotograf+bryllupsfotograf+walo+cortes
Hovedrommet til Geiteberg Kulturbruk er romslig og har fin belysning. Stedet har en scene hvor par kan danse og vise andre talenter.

Heldigvis er lokalet utrustet med en sjarmerende infrastruktur og tilbyr en førsteklasses kundeservice.

Til tross for regnet, var bryllupet et mindre arrangement med litt under hundre gjester, selv om stedet kan håndtere feiringer med opptil to hundre deltakere. Geiteberg kan skryte av et lag med profesjonelle som sikrer at din store dag forløper uten uforutsette problemer. Deres restaurant byr på utsøkt mat tilberedt av lokale ingredienser, og de tilbyr også personlige menyer tilpasset dine preferanser.

bryllup på geiteberg kultulbruk
bryllup på geiteberg kultulbruk

Deres erfarne og vennlige personale sørger for at gjestene føler seg velkomne og tatt vare på. Med deres ekspertise innen bryllupsarrangementer, kan du være trygg på at alt blir tatt hånd om, fra dekorasjoner og blomster til underholdning og overnatting. Geiteberg gir virkelig en perfekt ramme for en uforglemmelig bryllupsopplevelse, uansett værforhold.

geiteberg+bryllup+selskap+bryllupsfotograf+walo+cortes

Jeg ble dypt imponert over gjestfriheten til stedets vertskap, Guri og Kjetil. Dette vennlige norske paret var alltid oppmerksomme på gjestenes behov.

Selv om været ikke var ideelt, var bryllupet likevel vellykket med et mindre antall gjester. Geiteberg har dyktige og erfarne ansatte som tar hånd om alle detaljer for å sikre en problemfri opplevelse. Maten som serveres på deres restaurant er laget av lokale ingredienser og tilpasset dine preferanser. Personalet er vennlig og imøtekommende, og sørger for at gjestene føler seg velkomne og ivaretatt.

bryllup på geiteberg kultulbruk
Solveig & Thomas

Geiteberg er ekspert på bryllupsarrangementer og tar seg av alt fra dekorasjoner og blomster til underholdning og overnatting. Uansett vær, vil Geiteberg sørge for en uforglemmelig bryllupsopplevelse. Guri og Kjetil, vertskapet på stedet, imponerte meg med sin gjestfrihet og oppmerksomhet overfor gjestene.

I de korte pausene mellom fotograferingene kunne jeg observere at Geiteberg også tilbyr et mangfold av aktiviteter og opplevelser i de naturskjønne omgivelsene. Jeg fikk øye på et klatresenter, og som jeg overhørte, kan man også ta en guidet tur i fjellene med deres erfarne guider.

geiteberg+selskap+bryllup

Geiteberg tar seg av alle detaljene for bryllupsarrangementer, fra dekorasjoner og blomster til underholdning og overnatting. Uansett vær, garanterer de en uforglemmelig opplevelse. Vertskapet, Guri og Kjetil, er svært gjestfrie og oppmerksomme. I tillegg tilbyr Geiteberg et bredt utvalg av aktiviteter og opplevelser, som for eksempel klatring og guidede fjellturer. For å bestille ditt drømmebryllup hos Geiteberg, kan du kontakte Kjetil eller Guri på e-postadressene deres: kjetil@geiteberg.no, guri@geiteberg.no.

geiteberg+bryllup+catering+bryllupsfotograf+walo+cortes
Presentasjonen av buffeen er tilpasset stedet og skaper en festlig, men rolig atmosfære. Perfekt for å chatte med andre gjester mens du lytter til bakgrunnsmusikk eller dagens taler.

Lykke til!

/ Geiteberg Kulturbruk , Tomter

Flere
tips til bryllup

error: Content is protected !!