Bryllupsfotograf Oslo【Norge】

Bryllupsreise i Capri: 7 kjendiser som har tilbrakt bryllupsreisen i Capri og hvorfor du også burde gjøre det.

Bryllupsreise+Capri

Capri er en liten øy utenfor kysten av Sør-Italia, kjent for sine vakre landskap, fine restauranter og elegante butikker. Men det er ikke bare vanlige turister som har oppdaget Capris charm – flere kjendiser har valgt å tilbringe sin bryllupsreise på øya. I denne artikkelen vil vi se på 7 av de mest kjente kjendisene som har valgt å tilbringe sin bryllupsreise i Capri, og hvorfor du også burde vurdere å gjøre det samme.

Av Eduardo Cortes

kjendisene på bryllupsreise i Capri

Jackie Kennedy og JFK – den tidligere presidenten og hans kone Jackie valgte å tilbringe sin bryllupsreise i Capri i 1953. De bodde på Hotel Quisisana, et av de mest berømte hotellene på øya.

George Clooney og Amal Alamuddin – de giftet seg i Venezia i 2014 og valgte å tilbringe sin bryllupsreise på øya. De bodde på Hotel Caruso, et luksushotell med utsikt over Middelhavet.

Audrey Hepburn og Mel Ferrer – skuespilleren Audrey Hepburn og hennes ektemann Mel Ferrer tilbrakte sin bryllupsreise i Capri i 1954. De bodde på Hotel Punta Tragara, som også har utsikt over havet.

Brad Pitt og Angelina Jolie – da de var et par, tilbrakte de sin bryllupsreise i Capri i 2014. De bodde på eiendommen Villa Treville, som tilhører Pitt

Tom Cruise og Katie Holmes – da de var et par, tilbrakte de sin bryllupsreise i Capri i 2006. De bodde på Hotel J.K. Place, som er et eksklusivt hotell med utsikt over havet

Michael Douglas og Catherine Zeta-Jones – ekteparet valgte å tilbringe sin bryllupsreise i Capri i 2000. De bodde på Hotel Caesar Augustus, som har en av de beste utsiktene over øya.

Kim Kardashian og Kanye West – ekteparet tilbrakte sin bryllupsreise i Capri i 2014. De bodde på Hotel Il Riccio, et eksklusivt hotell som ligger rett ved havet.Som du ser, har flere kjendiser valgt å tilbringe sin bryllupsreise i Capri.

Hva er det egentlig som gjør øya så attraktiv?

Jeg husker min egen bryllupsdag som om det var i går, hvor jeg og min partner valgte å tilbringe vår bryllupsreise på den vakre øya Capri. Vi tilbrakte dager med å utforske det vakre landskapet, nyte fine middager på elegante restauranter og nyte hverandres selskap. Men det var ikke bare minnene vi tok med oss hjem – vi hadde også fantastiske bilder som fanget øyeblikket perfekt. Jeg ønsker å gi deg den samme muligheten med min bryllupsfotograferingstjeneste. Jeg vil være der for å fange de magiske øyeblikkene på din bryllupsdag, slik at du kan nyte dem for resten av livet ditt.

Hvorfor Capri er et populært valg for bryllupsreiser?

 • Natur og landskap: Capri er kjent for sine vakre landskap, inkludert de høye klipperne, de krystallklare grottene og det turkise havet. Dette gir et romantisk og unikt bakteppe for en bryllupsreise.
 • Luksushoteller: Øya er hjem til flere eksklusive hoteller, noen med privat strand, spa-tjenester og utsikt over havet. Dette gir et romantisk og luksuriøst sted å bo mens man nyter øya.
 • Fine restauranter: Capri har et bredt utvalg av gourmetrestauranter, fra tradisjonell italiensk mat til mer moderne og internasjonale retter. Dette gir mange muligheter for romantiske middager.
 • Shopping og natteliv: Øya er kjent for sine elegante butikker og natteliv, noe som gir et pulserende og spennende miljø å utforske sammen.

Natur og landskap i Capri

Når det gjelder natur og landskap i Capri, er noen av de mest kjente stedene:

 • Faraglioni: Dette er tre berømte klipper som står ut fra havet på østkysten av Capri. De kan nås med båt eller ved å gå langs stien som går mellom klipperne
 • Grotta Azzurra: Dette er en av de mest kjente grottene i Capri, kjent for sin turkise farge og krystallklare vann. Grotta kan nås med båt eller svømming.
 • Monte Solaro: Denne fjelltoppen er den høyeste i Capri, og gir en vakker utsikt over øya og Middelhavet. Toppen kan nås med en gondol eller en kabelbane.
 • Giardini di Augusto: Dette er en vakker hage med utsikt over havet, som ligger på øyas vestkyst. Hagen har flere små stier som fører til forskjellige utsiktspunkter.

Luksushoteller i Capri

Noen av de mest kjente og eksklusive hotellene i Capri inkluderer

 • Hotel Quisisana: Dette er et av de mest berømte hotellene på øya, og har vært vert for flere kjendiser gjennom årene. Hotellet har en historisk følelse, med elegant innredning og en vakker hage. Hotellet har også en privat strand og et spa for gjestene.
 • Hotel Caruso: Dette er et luksushotell som ligger på toppen av en klippe med utsikt over Middelhavet. Hotellet har en restaurant med utsikt over havet, en infinity pool og en egen spa.
 • Hotel Caruso: Dette er et luksushotell som ligger på toppen av en klippe med utsikt over Middelhavet. Hotellet har en restaurant med utsikt over havet, en infinity pool og en egen spa.
 • Hotel Punta Tragara: Hotellet har en vakker beliggenhet med utsikt over havet, og har elegante rom og suiter. Hotellet har også en restaurant med utsikt over havet og en infinity pool.
 • Villa Treville: Denne eiendommen tilhører Brad Pitt og er en privat villa som leies ut for overnatting. Villaen har en privat innsjø, en terrasse med utsikt over havet, en infinity pool og en egen spa.

Fine restauranter i Capri

Når det gjelder fine restauranter i Capri, her er noen av de beste:

 • Da Paolino: Denne restauranten ligger i en vakker hage og er kjent for sin tradisjonelle italienske mat.
 • Lo Scoglio da Tommaso: Dette er en av de mest kjente seafood restauranter på øya, kjent for sine ferske delikatesser fra havet.
 • Il Riccio: Denne restauranten er lokalisert på hotellet med samme navn, og er kjent for sin italiensk-mediterrane mat og fantastisk utsikt over havet.
 • La Capannina: En annen kjent seafood restaurant, kjent for sine ferske råvarer og enkel men velsmakende mat.

Shopping og natteliv i Capri

Shopping og natteliv i Capri, er noen av de mest kjente stedene:

 • Piazzetta di Capri: Dette er det sentrale torget i Capri, og er et populært sted for shopping og å ta en drink om kvelden.
 • Via Camerelle: Dette er den kjente shoppinggaten i Capri, med en rekke luksuriøse butikker og designermerker.
 • Lido del Faro: Dette er en populær strandbar ved havet, kjent for sine after-beach partyer.
 • La Canzone del Mare: dette er en nattklubb som ligger i nærheten av Piazzetta di Capri, med en vakker terrasse med utsikt over havet og musikk som spiller til sent på kvelden.

Konklusjon

Capri er et vakkert og romantisk sted for en bryllupsreise, og det gir mange muligheter for minneverdige bilder. Å ha profesjonell bryllupsfotografering kan gjøre at du kan nyte øyeblikket i øyeblikket og se tilbake på det senere med glede. Som en profesjonell bryllupsfotograf, jeg tilbyr min tjeneste for å fange de magiske øyeblikkene på din bryllupsdag. Jeg vil være der for å sikre at du har minneverdige bilder å se tilbake på for resten av livet ditt.
Hvis du er interessert i å få mer informasjon om min bryllupsfotograferingstjeneste, eller ønsker å bestille en fotograf for din bryllupsdag, ikke nøl med å ta kontakt med meg. Jeg vil være glad for å hjelpe deg med å planlegge den perfekte fotograferingen for din store dag.

Eduardo Cortes, bryllupsfotograf.

error: Content is protected !!