Bryllupsfotograf Oslo【Norge】

FAQ`s

Jeg holder til i Sandvika, Oslo, men jeg er stadig på farten, og fotograferer bryllup over hele Østlandet.

Jeg vil jobbe tett sammen med bruden og brudgommen for å sikre at jeg har en god forståelse av deres ønsker og forventninger. Jeg vil også ha en plan for dagen, inkludert en bildeliste, for å sikre at jeg fanger alle viktige øyeblikk.

Jeg vil ha regelmessige kommunikasjonspunkter med bruden og brudgommen før og under bryllupsdagen for å sikre at alle detaljer er på plass.

Det er faktisk rimeligere enn du kanskje tror. Jeg har fotografert arrangementer både nasjonalt og internasjonalt, og reisekostnadene kan være overkommelige. Hvis bryllupet ditt er mer enn 2 timer unna Oslo, kan du bare be om et prisforslag når du sender din henvendelse.

Det er lurt å booke oss så snart dere har en dato. Jo før, jo bedre, for å sikre at vi er ledige på deres store dag.

Det er enkelt! Fyll ut skjemaet ovenfor og sjekk om datoen for bryllupet ditt fortsatt er tilgjengelig. Hvis den er det, sender vi deg en depositumfaktura (10%) og en kontrakt å signere. Det er alt! Veldig enkelt. Å ja, jeg er mer enn villig til å møtes for en kaffe og en prat når som helst!

Selvfølgelig! Jeg elsker å møte alle mine klienter før bryllupet. Hvis det ikke er mulig på grunn av avstand, er Skype alltid et flott alternativ.

Du kan forvente å motta fotopakken din, som inneholder bildene, til din e-postadresse vanligvis innenfor 1 uke etter bryllupet. 

Du vil motta de bildene jeg nøye har valgt, redigert og ferdigstilt 700 bilder. Bildene vil være i egnet størrelse for utskrift, slik at du kan skrive dem ut så mange ganger du ønsker. De vil også være tilpasset for sosiale medier og e-post, slik at du kan dele bildene så snart du får dem. Hvis du har bestilt et album, vil jeg samarbeide med deg for å sikre at det er akkurat slik du ønsker det. Det kan være klart bare uker etter at du har mottatt bildene dine.

Selvfølgelig! Jeg elsker alle bryllup, uansett størrelse og form!

Jeg føler akkurat det samme. Jeg kommer ikke til å få deg til å smile for hvert bilde. Faktisk vil du nesten ikke merke at jeg er der for det meste av dagen. Når det kommer til portretter av paret, kan jeg gi nok veiledning til at du føler deg komfortabel, men ikke så mye at du ser unaturlig ut.

Jeg elsker naturlig lys! Naturlig lys bidrar til å bevare den ekte stemningen og følelsen på bryllupet. Jeg elsker å bruke lyset jeg har for å få det beste ut av situasjonen. Selvfølgelig bruker jeg blits når det blir for mørkt om kvelden.

Det er lurt å betale depositumet så snart du tar den endelige beslutningen. Depositumet sikrer datoen for bookingen din. Depositumet utgjør 10% av den totale prisen og er ikke refunderbart.

Det utestående beløpet må betales 1 dag etter bryllupsdagen. 

Du kan kjøpe et album når som helst men ikke fra oss. 

Absolutt! Vi forstår at hvert bryllup er unikt. Ta kontakt, så skreddersyr vi en pakke som passer perfekt for dere.

Ingen grunn til bekymring! Regn eller sol, vi er forberedt på alle typer vær og vil sørge for at bildene blir fantastiske uansett.

Ta kontakt med Eduardo!

error: Content is protected !!