Bryllupsfotograf Oslo【Norge】

LA OSS STARTE DENNE FESTEN, SKAL VI?

Så hyggelig  at du er interessert i å få vite mer om å jobbe med meg!  Hvis du ønsker å få alle detaljene, kontakt meg, jeg vil gjerne høre fra deg! 

Bryllupsfotograf oslo

"Supert utført bryllups fotografering. ALLE gjester bemerket hvor profesjonell fotografen var. Du var alltid på riktig sted til riktig tid.  Stor takk for en godt utført jobb og kjempe fine bilder og minner for livet."
Beate og Tommy
⭐⭐⭐⭐⭐
"Veldig fornøyd med fotograferingen til vårt bryllup. God kommunikasjon, punktlig, serviceinnstilt og en særdeles dyktig fotograf. Kan virkelig anbefales på det varmeste!"
bryllupsfoto
Stine og Thomas
⭐⭐⭐⭐⭐
"Fantastisk flink fotograf! Veldig profesjonell og opptatt av hva vi som brudepar var ute etter."
bryllupsfotograf + ecfoto +walo cortes + oslo
Julie og Tobias
⭐⭐⭐⭐⭐

FAQ

Ja, jeg har erfaring med bryllupsfotografering og har fotografert flere bryllup i Oslo, Asker, Sandvika og andre byer. I tillegg har jeg mange års erfaring med redaksjonell fotografering for norske og utlands magasiner b.a ELLE, TIQUE, FEMME (se bio).

Ja, på min nettside  kan du se flere eksempler på mitt arbeid som bryllupsfotograf, inkludert bryllupsporteføljen min. Klikk på: AB C

Jeg tilbyr en kombinasjon av tradisjonelle og kreative fotografier for å dekke alle aspekter av bryllupsdagen. Min stil er å fange øyeblikk og detaljer på en naturlig og journalistisk måte. Eks: Portfolio

Mitt bryllupspakke tilbud inkluderer en fotograf til bryllupsdagen, forhåndsgodkjente bildelist, korrigering av bildene, digitale bilder, høydepunkt video (horisontal og vertikal for sosiale medier),  samt et valg av trykte produkter som fotobøker eller bilder i boks.

Prisen for mitt bryllupspakke tilbud vil variere basert på varigheten av bryllupsdagen og valgte tilleggstjenester. Dagens tilbud består av 4 bryllupspakker. Prisen varierer fra 21990 til 49990.

Det kan være spesielle tilbud eller rabatter tilgjengelig for bryllupspar, avhengig av tidspunktet og tilgjengeligheten til fotografen. Kontakt meg for å diskutere dine behov og mulige alternativer. 

Jeg har erfaring med å håndtere uforutsette hendelser på bryllupsdagen, inkludert regnvær. Jeg vil jobbe med bruden og brudgommen for å sikre at vi fanger alle viktige øyeblikk, selv under utfordrende omstendigheter. 

Jeg vil jobbe tett sammen med bruden og brudgommen for å sikre at jeg har en god forståelse av deres ønsker og forventninger. Jeg vil også ha en plan for dagen, inkludert en bildeliste, for å sikre at jeg fanger alle viktige øyeblikk.

Ja, jeg tilbyr også video som en del av mine bryllupspakker : Ravello, Positano og Amalfi.

Jeg bruker høy kvalitet fotografisk utstyr, inkludert kameraer, objektiver og belysning, for å sikre at bildene jeg tar er av høy kvalitet. Eks. Kamera: Nikon Z6II x2.  Objektiver: 85, 50 og 24mm, video lys, blitzer o.s.v

Jeg inkluderer bilde redigering som en del av mitt bryllupspakke tilbud. Jeg vil sørge for at bildene ser best mulig ut, inkludert justering av farge, lys og kontrast.

Jeg tilbyr en sikker lagringstjeneste for digitale bilder, inkludert nedlastbare bilder og en online galeri for enkel tilgang og deling.

Jeg tilbyr en rekke trykte produkter, inkludert fotobøker, innrammede foto kunst til deres vegg (inkludert i Ravello  pakke ), fotoboks og mer.

Fotografen eier copyright på bildene i henhold til norsk åndsverklov. Brudeparet har privat, ikke kommersiell bruksrett på bildene.

Jeg vil ha regelmessige kommunikasjonspunkter med bruden og brudgommen før og under bryllupsdagen for å sikre at alle detaljer er på plass.

Ja, jeg kan tilby  flere referanser fra tidligere brudepar for å bekrefte min erfaring og kvaliteten på arbeidet mitt.

error: Content is protected !!