Bryllupsfotograf Oslo【Norge】

LA OSS GJØRE DETTE TIL VIRKELIGHET!

Vennligst les før du fyller ut skjemaet: Forbindelse er alt. Det er katalysatoren for en fantastisk opplevelse, og uten det kan det føre til helt pinlige øyeblikk. Å skape en genuin forbindelse med deg er min topp prioritet. Dette sikrer at du føler deg komfortabel, og jeg føler meg som en gjest, nesten som en venn på bryllupet ditt. Og vet du hva det å føle seg komfortabel fører til?…. UTROLIGE BILDER! Jeg vet at du kanskje ser på dette skjemaet og tenker “dette er skikkelig langt”, men tro meg, det er verdt å fylle ut. Etter at det er fylt ut, her er hva du kan forvente fra meg:

Jeg svarer innen timer.

Vi vil avtale et møte ansikt til ansikt, et videosamtale eller en telefonsamtale.

Vær forberedt på seriøs tilpasning og ærlighet. Mine tilbud tilpasses dine behov!

Jeg ber om et depositum for å sikre dagen din. Dette får deg offisielt inn i kalenderen min, og du kan krysse av “fotograf” på bryllupslisten din.

Bryllupsfotograf oslo

"Supert utført bryllups fotografering. ALLE gjester bemerket hvor profesjonell fotografen var. Du var alltid på riktig sted til riktig tid.  Stor takk for en godt utført jobb og kjempe fine bilder og minner for livet."
Beate og Tommy
⭐⭐⭐⭐⭐
"Veldig fornøyd med fotograferingen til vårt bryllup. God kommunikasjon, punktlig, serviceinnstilt og en særdeles dyktig fotograf. Kan virkelig anbefales på det varmeste!"
bryllupsfoto
Stine og Thomas
⭐⭐⭐⭐⭐
"Fantastisk flink fotograf! Veldig profesjonell og opptatt av hva vi som brudepar var ute etter."
bryllupsfotograf + ecfoto +walo cortes + oslo
Julie og Tobias
⭐⭐⭐⭐⭐

FAQ

Ja, jeg har erfaring med bryllupsfotografering og har fotografert flere bryllup i Oslo, Asker, Sandvika og andre byer. I tillegg har jeg mange års erfaring med redaksjonell fotografering for norske og utlands magasiner b.a ELLE, TIQUE, FEMME (se bio).

Ja, på min nettside  kan du se flere eksempler på mitt arbeid som bryllupsfotograf, inkludert bryllupsporteføljen min. Klikk på: AB C

Jeg tilbyr en kombinasjon av tradisjonelle og kreative fotografier for å dekke alle aspekter av bryllupsdagen. Min stil er å fange øyeblikk og detaljer på en naturlig og journalistisk måte. Eks: Portfolio

Mitt bryllupspakke tilbud inkluderer en fotograf til bryllupsdagen, forhåndsgodkjente bildelist, korrigering av bildene og  digitale bilder.

Prisen for mitt bryllupspakke tilbud vil variere basert på varigheten av bryllupsdagen og valgte tilleggstjenester. Dagens tilbud består av 3 bryllupspakker. Prisen varierer fra 10000 til 29000.

Jeg har erfaring med å håndtere uforutsette hendelser på bryllupsdagen, inkludert regnvær. Jeg vil jobbe med bruden og brudgommen for å sikre at vi fanger alle viktige øyeblikk, selv under utfordrende omstendigheter. 

Jeg vil jobbe tett sammen med bruden og brudgommen for å sikre at jeg har en god forståelse av deres ønsker og forventninger. Jeg vil også ha en plan for dagen, inkludert en bildeliste, for å sikre at jeg fanger alle viktige øyeblikk.

Ja, jeg tilbyr også video som en ekstra til  mine bryllupspakker : Positano, Amalfi og Capri.

Jeg bruker høy kvalitet fotografisk utstyr, inkludert kameraer, objektiver og belysning, for å sikre at bildene jeg tar er av høy kvalitet. Eks. Kamera: Nikon Z6II x2.  Objektiver: 50 og 24mm, video lys, blitzer o.s.v

Jeg inkluderer bilde redigering som en del av mitt bryllupspakke tilbud. Jeg vil sørge for at bildene ser best mulig ut, inkludert justering av farge, lys og kontrast.

Jeg tilbyr en sikker lagringstjeneste for digitale bilder, inkludert nedlastbare bilder og en online galeri for enkel tilgang og deling.

Vi tilbyr håndlagde bryllupsalbum av høyeste kvalitet. 

Fotografen eier copyright på bildene i henhold til norsk åndsverklov. Brudeparet har privat, ikke kommersiell bruksrett på bildene.

Jeg vil ha regelmessige kommunikasjonspunkter med bruden og brudgommen før og under bryllupsdagen for å sikre at alle detaljer er på plass.

Ja, jeg kan tilby  flere referanser fra tidligere brudepar for å bekrefte min erfaring og kvaliteten på arbeidet mitt.

error: Content is protected !!