Hvem er jeg

Hei, jeg heter Walo. Jeg ønsker å få muligheten til å følge dere på bryllupsdagen og fange i bilder essensen og gleden ved den store dagen. Og for å bli kjent med hverandre ønsker jeg å fortelle dere litt om meg.  

Jeg er en glad familie far, er gift med Tone og vi har 2 jenter på 7år og 10 år. Er utdannet «prosjektleder i kultur/event (NISS/Høyskolen Kristiania), barne-og ungdomsarbeider og jobber til daglig i barneskole.

Jeg er Walo, en enkel person som liker enkle ting, jeg synes disse er de vakreste. Jeg liker natur, spontanitet og et oppriktighet.

Jeg har vært fotograf i mer enn 20 år, og selv om jeg har hatt muligheten til å jobbe i sjangre som portrett, mote og reise for blader som b.a  ELLE, Det Nye, Cosas, Femme, Ultra Sport, Tique,  Caras,  og The Fawn  er det ingenting som motiverer meg mer enn en vakker historie. Jeg vil derfor gjerne fortelle deres også. La oss skape en fantastisk arv for deres barn og barnebarn.

 

Jeg elsker de emosjonelle øyeblikkene i bryllup, spenningen når bruden gjør seg klar, måten brudgommen ser på sin kommende hustru når hun går opp midtgangen, meningsfylte klemmer, barn som koser seg med søtsaker, vakker musikk, rørende taler – og selvfølgelig deilige kakestykker.

Jeg har et åpent sinn og hjerte som gir meg muligheten til å tilnærme meg deres bryllupsdag med mye empati og fokus på dere og deres nære. Jeg vil lytte nøye til talene og finne deres familie og venners reaksjoner. Jeg er fast bestemt på å finne en kreativ løsning selv i vanskelige situasjoner. Jeg gir alltid 110% for å forutse og gripe alle store og små øyeblikk i løpet av dagen. 

Det er hva jeg vil skape for dere, uten poseringer eller noe kunstig, å nyte dagen, le, den nervøse begeistringen, å fange den sanne essensen og å være et par øyne ekstra. Jeg vil fange de tingene som andre ikke kan se, det som skjer rundt dere, tårene, smilene, moroen og de små detaljene…på denne uforglemmelige dagen.   

Stor klem  fra  Sandvika,  Walo Cortes Valenzuela. 

Hvis det er noe dere lurer på kan dere kontakte meg via e-post eller telefon:

@walocortes

NORWAY / EUROPE / WORLDWIDE

walo cortes
Call Now ButtonRing