Bryllupsfotograf Oslo【Norge】

Bryllupsfotografi: Når Kjærligheten Fanges i Øyeblikket

bryllupsfotograf-eduardo cortes

Hei, mitt navn er Eduardo Cortes-Meldal, og kjærlighet er min drivkraft. Den kjærligheten jeg bærer for min familie, venner og min utrolige kone, er livets kjerne for meg. Dette er det som jeg setter aller høyest. Kanskje nettopp derfor har jeg funnet min lidenskap i bryllupsfotografering. En bryllupsdag er nemlig en feiring av kjærlighet i sin reneste form, delt med din partner og de kjære du har invitert til å være en del av denne bemerkelsesverdige dagen.

Fra Magasiner til Magiske Bryllupsøyeblikk

OM 1

Min profesjonelle reise har tatt meg gjennom spennende felt som portrettfotografi, mote og reiseliv, og jeg har hatt æren av å samarbeide med prestisjetunge magasiner som ELLE, Det Nye og Tique. Jeg har utviklet en unik stil som er en sammensmelting av spontane øyeblikk og blendende portretter, noe du tydelig vil se i mine bryllupsbilder. Jeg jakter på de følelsesladde øyeblikkene – den nervøse spenningen som brer seg mens bruden forbereder seg, det hjerteskjærende øyeblikket når brudgommen får øye på sin brud i kirkegangen, inderlige omfavnelser, barn som frydefullt forsyner seg av søtsaker, den rørende musikken, tårevåte taler – og selvfølgelig, det utsøkte øyeblikket når bryllupskaken blir servert. Ingenting er mer inspirerende for meg enn å fange og fortelle disse vakre historiene, og jeg er ivrig etter å hjelpe dere med å skape deres egen uforglemmelige fortelling. Å dokumentere disse øyeblikkene er min lidenskap, og jeg er her for å hjelpe dere med å bevare gleden for fremtidige generasjoner.

Fra Sportsnyheter til Hjertevarme Historier

OM 2
OM 3

Min bakgrunn er variert og rik på erfaringer. Jeg begynte min karriere som profesjonell fotograf for en avis i Trondheim, hvor jeg dekket sportsbegivenheter over hele Norge. Senere flyttet jeg til Oslo, der jeg utvidet mitt felt til reisejournalistikk, kjendisintervjuer og magasinforsider. Parallelt med dette arbeidet jeg som korrespondent for internasjonale tidsskrifter som CARAS og COSAS, hvor jeg skrev på spansk. På det personlige plan har jeg hatt gleden av å stille ut mine fotografier og holde foredrag ved prestisjetunge institusjoner som Museet for Visuelle Kunst, Det historiske museet og Nasjonalgalleriet i Chile.

bryllupsfotograf + ecfoto +walo cortes + oslo

Hvorfor Bryllupsfotografi?

Valget om å spesialisere meg innen bryllupsfotografi kom naturlig. Et bryllup er en unik hendelse som fanger enestående øyeblikk og forteller en hjertevarm historie som ingen andre anledninger gjør. Hvis du deler denne visjonen og ønsker at jeg skal bidra til å forevige deres store dag, vil jeg elske å høre mer om deres planer. Ta kontakt og del litt om hvordan dere ser for dere deres bryllup. Jeg ser frem til å høre fra dere og til å få muligheten til å være en del av deres spesielle dag.

Å forevige kjærlighet gjennom linsen er en ære og et privilegium. Sammen skal vi skape uforglemmelige øyeblikk som vil bli husket for alltid.

Drømmer dere om å fange kjærlighetens magi på deres store dag?

Ta det første steget mot evige minner – kontakt meg i dag! La oss sammen gjøre bryllupsdagen deres uforglemmelig.
error: Content is protected !!