Eduardo Cortes

Norges bryllup og elopement fotograf

walo cortes

JEG ER SÅ HELDIG AT JEG ER BRYLLUPSFOTOGRAF

Hei, jeg heter Eduardo Cortes.   Jeg er en glad familie far, er gift med Tone og vi er foreldrene til Freya, Frida og  Max.. en engelsk bulldog på 2 år. Er utdannet “Prosjektleder i kultur”/ “Barn og ungdomsarbeider”  og jobber til daglig som fagarbeider i barneskole.  Jeg er en enkel person som liker enkle ting, jeg synes disse er de vakreste. Jeg liker natur, spontanitet.  Kom fra Sør Amerika til Norge i 1987 og begynte med magasin fotografering i 90 tallet. 

 Jeg har hatt muligheten til å jobbe i sjangre som portrett, mote og reise for blader som b.a  ELLE, Det Nye og Tique.  Min stil er en blanding av naturlige øyeblikk og portretter som dere kan se i mine bryllupsbilder.  

Jeg elsker de emosjonelle øyeblikkene både i tradisjonell  bryllup og mikrobryllup, spenningen når bruden gjør seg klar, måten brudgommen ser på sin kommende hustru når hun går opp midtgangen, meningsfylte klemmer, barn som koser seg med søtsaker, vakker musikk, rørende taler – og selvfølgelig deilige kakestykker.

Det   er det ingenting som motiverer meg mer enn en vakker historie og derfor vil gjerne fortelle deres også. Det blir fint å skap glede for generasjoner.  Om det høres ut som noe dere ønsker for dere selv, ta gjerne kontakt med meg og fortell meg litt om dagen dere planlegger. Håper å høre fra dere! 

Kontakt oss

ECFOTO
Måneveien 36
1337 Sandvika
901801810
ed@walocortes.com

foto og bryllupsvideo i:

Drammen
Tønsberg
Moss
Fredrikstad
Sarpsborg
Hamar

FOTO & VIDEO BRYLLUP

jeg ønsker å ta kontakt nå

Du velger hvordan dagen skal være og jeg hjelper deg å huske den.

© ECFOTO BRYLLUPSFOTOGRAF I OSLO 2021