ECFOTO

BRYLLUPSFOTOGRAF I OSLO

walo cortes

HOLA, JEG ER SÅ HELDIG AT JEG ER BRYLLUPSFOTOGRAF

Hei, jeg heter Eduardo (Walo).   Jeg er en glad familie far, er gift med Tone og vi har 2 jenter på 9 og 12  år i tillegg til Max en engelsk bulldog på 1 år. Er utdannet “prosjektleder i kultur” og jobber til daglig som fagarbeider i barneskole.  Jeg er en enkel person som liker enkle ting, jeg synes disse er de vakreste. Jeg liker natur, spontanitet, kom fra Chile til Norge i 1987 og begynte med   bryllupsfotografering  og video  sommeren 2019. 

 Jeg har hatt muligheten til å jobbe i sjangre som portrett, mote og reise for blader som b.a  ELLE, Det Nye og Tique.  Min stil er en blanding av naturlige øyeblikk og portretter som dere kan se i mine bryllupsbilder.  

Jeg elsker de emosjonelle øyeblikkene både i tradisjonell bryllup og mikrobryllup, spenningen når bruden gjør seg klar, måten brudgommen ser på sin kommende hustru når hun går opp midtgangen, meningsfylte klemmer, barn som koser seg med søtsaker, vakker musikk, rørende taler – og selvfølgelig deilige kakestykker.

Det   er det ingenting som motiverer meg mer enn en vakker historie og derfor vil gjerne fortelle deres også. Det blir fint å skap glede for generasjoner.  Om det høres ut som noe dere ønsker for dere selv, ta gjerne kontakt med meg og fortell meg litt om dagen dere planlegger. Håper å høre fra dere! 

FØLG MEG GJERNE!

Kontakt oss

ECFOTO
Måneveien 36
1337 Sandvika
901801810
ed@walocortes.com

BRYLLUPSFOTOGRAFERING I

Drammen
Tønsberg
Moss
Fredrikstad
Sarpsborg
Hamar

BRYLLUPSFOTOGRAF I OSLO

Skal du gifte deg?

Dere velger hvordan dagen skal være og jeg hjelper dere å huske den.

© ECFOTO BRYLLUPSFOTOGRAF I OSLO 2021

Call Now Button