bryllupsfotograf

eduardo cortes bærum oslo

walo cortes bryllupsfotograf
Eduardo Cortes Valenzuela

JEG ER SÅ HELDIG AT JEG ER BRYLLUPSFOTOGRAF

Hei, jeg heter Eduardo Cortes.   Jeg er en glad familie far, er gift med Tone og vi er foreldrene til Freya og Frida.

Kjærligheten jeg deler med familien min, venner og kone er det som gjør dette livet vakkert, og er det jeg verdsetter mest i verden.

Denne troen kan være en del av grunnen til at jeg har en slik lidenskap for å fotografere bryllup. Denne dagen er en så viktig del av folks liv. Det er en sjelden mulighet til å feire kjærligheten sammen med partneren din og alle de spesielle menneskene du har invitert til å være en del av denne dagen.

"Supert utført bryllups fotografering. ALLE gjester bemerket hvor energisk og profesjonell fotografen var. Du var alltid på riktig sted til riktig tid. Å vi kommer til å anbefale deg til alle vi kjenner. Stor takk for en godt utført jobb og kjempe fine bilder og minner for livet. Stooor klem fra Beate og Tommy."
Tommy Langrind
Bryllup i Tønsberg

 Jeg har hatt muligheten til å jobbe i sjangre som portrett, mote og reise for blader som b.a  ELLE, Det Nye og Tique.  Min stil er en blanding av naturlige øyeblikk og portretter som dere kan se i mine bryllupsbilder.  

Jeg elsker de emosjonelle øyeblikkene både i tradisjonell  bryllup og mikrobryllup, spenningen når bruden gjør seg klar, måten brudgommen ser på sin kommende hustru når hun går opp midtgangen, meningsfylte klemmer, barn som koser seg med søtsaker, vakker musikk, rørende taler – og selvfølgelig deilige kakestykker.

Det   er det ingenting som motiverer meg mer enn en vakker historie og derfor vil gjerne fortelle deres også. Det blir fint å skap glede for generasjoner.  Om det høres ut som noe dere ønsker for dere selv, ta gjerne kontakt med meg og fortell meg litt om dagen dere planlegger. Håper å høre fra dere! 

Redaksjonell arbeid

Jeg har hatt muligheten til å jobbe i sjangre som portrett, mote og reise for blader som b.a  Elle, Det Nye og Tique.

bryllupsfotograf + ecfoto +walo cortes + oslo
Marianne
Odd

La oss lage noe vakkert!

Mona

Send meg en forespørsel

ed@walocortes.com  / Tel: +47 90180810 / Oslo, Norway

© ecfoto 2021