Bryllupsfotograf Oslo【Norge】

Bryllupsfotograf eduardo cortes - sandvika

bryllupsfotograf+eduardo+cortes+sandvika+oslo

Hei, jeg heter Eduardo Cortes. Kjærligheten jeg deler med min familie, venner og kone er det som gjør dette livet vakkert, og det jeg verdsetter mest i verden. Dette kan være en del av grunnen til at jeg har en så stor lidenskap for å fotografere bryllup. Denne dagen er en så viktig del av folk sitt liv. Det er en sjelden mulighet til å feire kjærligheten sammen med din partner og alle de spesielle menneskene du har invitert til å være en del av denne dagen.

Jeg har hatt muligheten til å jobbe innen sjangere som portrett, mote og reise for magasiner som ELLE, Det Nye og Tique. Min stil er en blanding av naturlige øyeblikk og portretter, som du kan se i mine bryllupsbilder. Jeg elsker de emosjonelle øyeblikkene, spenningen når bruden klargjør seg, måten brudgommen ser på sin kommende hustru når hun går opp midtgangen, meningsfulle klemmer, barn som nyter søtsaker, vakker musikk, rørende taler – og selvfølgelig deilige kakebiter. Det er ingenting som motiverer meg mer enn en vakker historie, og derfor ønsker jeg gjerne å fortelle deres også. Det blir fint å skape glede for generasjoner. Hvis det høres ut som noe du ønsker for deg selv, ta gjerne kontakt med meg og fortell meg litt om den dagen du planlegger. Håper å høre fra deg!

Erfaring som kan bidra til å gjøre bryllupet ditt til en suksess

Tidligere Redaksjonell arbeid

Jeg begynte som profesjonell fotograf i en avis i Trondheim, der dekket jeg sportnyheter i Norge. Deretter flyttet jeg til Oslo, hvor jeg begynte å gjøre journalistiske fotograferingsarbeid relatert til reiser, intervjuer med kjendiser og cover sider for nasjonale magasiner. Samtidig var jeg korrespondent for internasjonale magasiner som CARAS og COSAS (spansk). På det personlige plan ble jeg invitert til å holde fire utstillinger og foredrag på museer som Museet for Visuelle Kunst, Nasjonalgalleriet, Det historiske museet og Foto Film Club of Chile. Jeg valgte å fotografere bryllup fordi det er et sosialt arrangement der øyeblikkene som fortelles en unik historie fanges.

bryllupsfotograf + ecfoto +walo cortes + oslo

“Veldig flink og profesjonell fotograf! Vi ble veldig fornøyde med bildene fra dagen vår. Han fikk oss til å føle oss komfortable og guidet oss fint igjennom fotoseansen. Gjestene kommenterte hans tilstedeværelse og engasjement, og det synes også på bildene vi har fått fra alle delene av dagen. Vi kan virkelig anbefale han videre!”

Marina Aanonsen, Gjøvik

error: Content is protected !!