JEG ER SÅ HELDIG AT JEG ER BRYLLUPSFOTOGRAF

Hei, jeg heter Eduardo (Walo).   Jeg er en glad familie far, er gift med Tone og vi har 2 jenter på 9 og 12  år i tillegg til Max en engelsk bulldog på 1 år. Er utdannet «prosjektleder i kultur» og jobber til daglig som fagarbeider i barneskole.  Jeg er en enkel person som liker enkle ting, jeg synes disse er de vakreste. Jeg liker natur, spontanitet, kom fra Chile til Norge i 1987 og begynte med   bryllupsfotografering  og video  sommeren 2019. 

bryllupsfotograf

 Jeg har hatt muligheten til å jobbe i sjangre som portrett, mote og reise for blader som b.a  ELLE, Det Nye og Tique.  Min stil er en blanding av naturlige øyeblikk og portretter som dere kan se i mine bryllupsbilder.  

Jeg elsker de emosjonelle øyeblikkene i bryllup, spenningen når bruden gjør seg klar, måten brudgommen ser på sin kommende hustru når hun går opp midtgangen, meningsfylte klemmer, barn som koser seg med søtsaker, vakker musikk, rørende taler – og selvfølgelig deilige kakestykker.

Det   er det ingenting som motiverer meg mer enn en vakker historie og derfor vil gjerne fortelle deres også. Det blir fint å skap glede for generasjoner.  Om det høres ut som noe dere ønsker for dere selv, ta gjerne kontakt med meg og fortell meg litt om dagen dere planlegger. Håper å høre fra dere! 

FØLG MEG GJERNE!

(+47) 901 80 810

ed@walocortes.com

Org. 999027873 MVA

Måneveien 36 / 1337  Sandvika/ Oslo, Norway

Call Now Button