ECFOTO

BRYLLUPSFOTOGRAF I OSLO

Tidligere kunder sier dette om meg. Jeg vil at du også skal føle sånn.

bryllupsfotograf + ecfoto +walo cortes + oslo

Eduardo var fotograf i bryllupet vårt, og gjorde en veldig god jobb! Vi er veldig fornøyde med hvordan han planla og gjennomførte bildetakningen. Da vi måtte endre sted for planlagt fotografering kun dager før bryllupet dro Eduardo til det nye stedet og fant flotte lokasjoner for bilder. Da vi skulle ta bildene var han effektiv og profesjonell. Da vi fikk bildene var vi veldig godt fornøyde med resultatet.

Bjørn Olav Thon

MIKRO BRYLLUP Sandvika 2020

bryllupsfotograf + ecfoto +walo cortes + oslo

Veldig flink og profesjonell fotograf! Vi ble veldig fornøyde med bildene fra dagen vår. Han fikk oss til å føle oss komfortable og guidet oss fint igjennom fotoseansen. Gjestene kommenterte hans tilstedeværelse og engasjement, og det synes også på bildene vi har fått fra alle delene av dagen. Vi kan virkelig anbefale han videre!

Marina Aanonsen

heldagsfotografering Gjøvik 2019

bryllupsfotograf + ecfoto +walo cortes + oslo

Fantastisk flink fotograf! Veldig profesjonell og opptatt av hva vi som brudepar var ute etter. Vi hadde heldagsfotografering. Og en ting er selve bryllupsbildene som er knall fine, men alle øyeblikkene vi ikke fikk med oss under middagen rundt bordene er fanget på en fantastisk måte. Kan varmt anbefale han videre.

Julie Nordvik Markussen

heldagsfotografering Nøtterøy 2019

bryllupsfotograf

Dyktig fotograf, veldig hyggelig, han var med oss hele bryllupsdagen, han var høyt og lavt og gav alt hele dagen! Masse flotte bilder og hyggelige minner. Anbefales på det sterkeste!

Siril Thomsvik

heldagsfotografering 2019

Supert utført bryllups fotografering. ALLE gjester bemerket hvor energisk og profesjonell fotografen var. Du var alltid på riktig sted til riktig tid. Å vi kommer til å anbefale deg til alle vi kjenner. Stor takk for en godt utført jobb og kjempe fine bilder og minner for livet. Stooor klem fra Beate og Tommy.

Tommy Langrind

heldagsfotografering og video 2019

bryllupsfoto

Veldig fornøyd med fotograferingen til vårt bryllup. God kommunikasjon, punktlig, serviceinnstilt og en særdeles dyktig fotograf. Kan virkelig anbefales på det varmeste!

Stine Nordgård

Bryllupsfotografering Oslo 2019

Publisert i

Jeg har blitt publisert i en rekke magasiner og aviser både nasjonalt og internasjonalt. Her er noen av dem:

Kontakt oss

ECFOTO
Måneveien 36
1337 Sandvika
901801810
ed@walocortes.com

BRYLLUPSFOTOGRAFERING I

Drammen
Tønsberg
Moss
Fredrikstad
Sarpsborg
Hamar

BRYLLUPSFOTOGRAF I OSLO

Skal du gifte deg?

Etter lyset du en profesjonell  bryllupsfotograf som skal ikke tømme lommeboka?

© ECFOTO BRYLLUPSFOTOGRAF I OSLO 2021

Call Now Button