Bryllupsfotograf Oslo【Norge】

BRYLLUPSFOTOGRAFERING PRISER 2024

POSITANO

Heildagsbryllup  28.000

Planleggingsmøte zoom 

Fotografering 

700+ bilder 

ferdig redigerte bildefiler 

full bruksrett

leveringstid 1 uke

Online galleri 

AMALFI

4 TIMER.  20.000

Planleggingsmøte zoom

Fotografering 

350+ bilder 

ferdig redigerte bildefiler 

full bruksrett

leveringstid 1 uke

Online galleri.

CAPRI

1 TIME.  10.000  

Planleggingsmøte zoom

Fotografering 

200+ bilder 

ferdig redigerte bildefiler 

full bruksrett

leveringstid 3 dager

Online galleri.

FAQ

Ja, jeg har erfaring med bryllupsfotografering og har fotografert flere bryllup i Oslo, Asker, Sandvika og andre byer. I tillegg har jeg mange års erfaring med redaksjonell fotografering for norske og utlands magasiner b.a ELLE, TIQUE, FEMME (se bio).

Ja, på min nettside  kan du se flere eksempler på mitt arbeid som bryllupsfotograf, inkludert bryllupsporteføljen min. Klikk på: AB C

Jeg tilbyr en kombinasjon av tradisjonelle og kreative fotografier for å dekke alle aspekter av bryllupsdagen. Min stil er å fange øyeblikk og detaljer på en naturlig og journalistisk måte. Eks: Portfolio

Mitt bryllupspakke tilbud inkluderer en fotograf til bryllupsdagen, forhåndsgodkjente bildelist, korrigering av bildene og  digitale bilder.

Prisen for mitt bryllupspakke tilbud vil variere basert på varigheten av bryllupsdagen og valgte tilleggstjenester. Dagens tilbud består av 3 bryllupspakker. Prisen varierer fra 10000 til 29000.

Jeg har erfaring med å håndtere uforutsette hendelser på bryllupsdagen, inkludert regnvær. Jeg vil jobbe med bruden og brudgommen for å sikre at vi fanger alle viktige øyeblikk, selv under utfordrende omstendigheter. 

Jeg vil jobbe tett sammen med bruden og brudgommen for å sikre at jeg har en god forståelse av deres ønsker og forventninger. Jeg vil også ha en plan for dagen, inkludert en bildeliste, for å sikre at jeg fanger alle viktige øyeblikk.

Ja, jeg tilbyr også video som en del av mine bryllupspakker : Positano og Amalfi.

Jeg bruker høy kvalitet fotografisk utstyr, inkludert kameraer, objektiver og belysning, for å sikre at bildene jeg tar er av høy kvalitet. Eks. Kamera: Nikon Z6II x2.  Objektiver: 85, 50 og 24mm, video lys, blitzer o.s.v

Jeg inkluderer bilde redigering som en del av mitt bryllupspakke tilbud. Jeg vil sørge for at bildene ser best mulig ut, inkludert justering av farge, lys og kontrast.

Jeg tilbyr en sikker lagringstjeneste for digitale bilder, inkludert nedlastbare bilder og en online galeri for enkel tilgang og deling.

Vi tilbyr håndlagde bryllupsalbum av høyeste kvalitet. 

Fotografen eier copyright på bildene i henhold til norsk åndsverklov. Brudeparet har privat, ikke kommersiell bruksrett på bildene.

Jeg vil ha regelmessige kommunikasjonspunkter med bruden og brudgommen før og under bryllupsdagen for å sikre at alle detaljer er på plass.

Ja, jeg kan tilby  flere referanser fra tidligere brudepar for å bekrefte min erfaring og kvaliteten på arbeidet mitt.

BESTILLINGSSKJEMA

Vi ønsker å bestille fotografering

Så hyggelig at du skal gifte deg og ønsker å booke meg spesielt! Jeg svarer hver dag mellom kl. 9-12 om jeg ikke er ute på oppdrag. Som oftest får du svar ganske raskt og vi kan begynne å planlegge drømmebildene dine med en gang! ed@walocortes.com (+47) 90180810.

Tilgjengelig for bestilling i 2024: Det er en god sjanse for at du får datoen din hvis du sender forespørselen i dag.

“Eduardo var fotograf i bryllupet vårt, og gjorde en veldig god jobb! Vi er veldig fornøyde med hvordan han planla og gjennomførte bildetakningen. Da vi måtte endre sted for planlagt fotografering kun dager før bryllupet dro Eduardo til det nye stedet og fant flotte lokasjoner for bilder. Da vi skulle ta bildene var han effektiv og profesjonell.”

Bjørn Olav Thon, Sandvika

error: Content is protected !!